Voetsi wil graag de juiste service aanbieden

Heb je een vraag, op- en/of aanmerking, klacht of leuk nieuws? Dan kan je ons bereiken per e-mail: info@voetsi.nl.

Onze service

Retourneren is gratis in de Taft winkels
Omdat wij een samenwerking hebben met Taft Shoes kan je gratis retourneren in één van de Taft winkels. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kan je deze gratis terugbrengen naar een van onze winkels. Je kan je retourartikel ook afleveren bij een PostNL of DHL Parcelshop. Deze kosten zijn wel voor eigen rekening, tenzij er sprake is van beschadiging of een verkeerde levering.

Dertig dagen bedenktijd
Voetsi hanteert een bedenktijd van dertig dagen (let op: geldt uitsluitend voor accessoires en schoenen). Zo kan je op je gemak passen, bekijken en beoordelen. Mocht de aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kan je deze op eigen kosten retourneren op voorwaarde dat het artikel ongedragen en in originele staat is en is voorzien van de originele labels en etiketten.

Ons streven is, Voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis
Bestel je voor 15:00 uur dan kunnen we bijna alle artikelen de volgende werkdag bezorgen (Let op: De bestellingen worden door POSTNL afgehandeld, wij kunnen er helaas niets aan doen mocht er bij POSTNL een storing zijn of het later aankomt i.v.m. drukte of warmte), waar en wanneer je wilt. Ruim 90% van de artikelen is direct uit voorraad leverbaar.

Betaal zoals je wilt
Je betaalt bij Voetsi in onze beveiligde omgeving. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden: betalen kan met iDEAL, Creditcard via PayPal, PayPal of Mister Cash.

Jij bepaalt waar en wanneer wij bezorgen
Jij bepaalt zelf wanneer en waar de bestelling bezorgd wordt: thuis of op een ander adres. Het is ook mogelijk om de schoenen op te halen in één van de Taft winkels. In sommige gevallen kan dit langer duren dan wanneer je het thuis laat bezorgen.

Bezorgen via POSTNL
Over onze producten in Nederland berekenen wij € 7,25 verzendkosten. Voor Belgie berekenen € 9,95 verzendkosten. Voor andere landen kan dit in overleg met ons. Neem hiervoor contact met ons op.>