Frequently Asked Questions

Mocht je vraag er niet tussen staan, stel je vraag via onze formulier.

Wat zijn de verzendkosten?

Naar Nederland zijn de verzendkosten € 7,25 en naar België € 9,95. Mocht je vervolgens je pakket willen retourneren dan verrekenen wij deze kosten met je bestelling. Met andere woorden je betaalt dus 1 x verzendkosten.

Welke betaalmethodes zijn er?

Op dit moment kan je betalen met iDeal, Bancontact/Mistercash en PayPal.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Binnen 1 tot 2 werkdagen (ons streven is voor 15:00 uur besteld morgen in huis)

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren

Je hebt 30 dagen bedenktijd. Wil je je bestelling retourneren dan verrekenen wij de bezorgkosten met de verzendkosten die je betaald hebt voor het versturen van het pakket. Je kan gemakkelijk een retourlabel maken in ons retourportaal. Deze link vind je terug in je laatste e-mail van Voetsi, waar de track & trace code in staat. Je kan ook gratis je bestelling in één van de Taft Winkels brengen. Je geld wordt dan vervolgens binnen 4 werkdagen teruggestort op je rekening.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Wil je liever de schoenen ophalen in één van de Taft winkels? Geen probleem, kies dan “Afhalen in de winkel” en geef bij Notities aan in welke winkel je je bestelling wilt ophalen. LET OP Dit kan soms wel langer duren omdat het artikel wellicht niet in de aangegeven winkel aanwezig is. Mocht deze niet in de winkel aanwezig zijn dan duurt het ongeveer 5 werkdagen.

Stel ons een vraag?